Browsing: Аргентина

Стапката на сиромаштија во Аргентина достигна 57,4 отсто во јануари, што е највисоко ниво во последните 20 години, покажа истражувањето…

Аргентинскиот крајно десен либертаријанец Хавиер Милеи, обожавател на Доналд Трамп, ја шокираше земјата во неделата кога излезе како релативен победник…