Tag: аја софија

Жално бијат камбаните во грчките цркви поради пренамената на Аја Софија...

– Во црквите и Соборните храмови во повеќе делови на Грција, денеска камбаните ќе бијат жално, поради закажаната прва молитва во Аја Софија во...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот