Tag: Ајсел Ѓузел

Уапсени 235 лица поради врски со ПКК

Во Турција денес се уапсени 235 лица поради „ширење на пропаганда за терористичка група“ на социјалните мрежи и дејствување во име на забранетата Работничка...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот