Tag: Бернарда Маворт

Најголемите заводнички од поранешна Југославија

И југоносталгичарите и оние на кои поранешната држава не им недостасува, ќе се сложат дека убавиците кои ја одбележаа тогашната јавна сцена се незаборавни,...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот