Tag: билборди

Рекламните паноа и билборди „окупирани“ од политичките партии

Политичките партии со самиот почеток на изборната кампања ги искористија социјалните мрежи и медиумите за да ги претстават своите изборни програми, но не останаа...

Најдобрите новосадски ученици на билборди

На 20 билборди ширум Нови Сад поставени се фотографии на кои се прикажани околу 120 најдобри новосадски ученици.Ова е втора година по ред...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот