Tag: Билјана Василева Трендафилова

ТВ Нова непрофесионално известувала за насилствата во Собранието

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги изврши вонреден надзор на „Телевизија Нова“ и на нивното известување во врска со настаните во Собранието кои...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот