Tag: биро за развој

Дескоска: Во учебниците имаше дискриминаторски содржини

Учебниците по граѓанско образование за осмо одделение и општество за четврто одделение кои се повлечени со решение на министерката за образование и наука не...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот