Tag: боксерска лига

Регионалната боксерска лига го оживува боксот

Регионална боксерска лига е тема за која многу се разговараше во изминативе години. Но, досега не се превзеде ништо конкретно.Неодамна, на состанокот на...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот