Tag: Боро Стојчев

Осма костенијада во Смолари

Во подбеласичкото село Смолари денеска по 8-ми  пат се одржа манифестацијата „Фестивал на смоларскиот костен“. Жителите на овој регион ги испекоа надалеку познатите смоларските...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот