Tag: босански Срби

Разочараност од БиХ од одлуката во Хаг за Сребреница

Босанските муслимани изразија незадоволство од вчерашната одлука на Апелациониот суд во Хаг, кој пресуди дека Холандија е „делумно одговорна“ за смртта на околу 300...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот