Tag: Бошко Лепчевски

Почнува „Галичка свадба 2017“

Скопјаните со галичко потекло, Тања Чаловска и Бошко Лепчевски, ќе бидат младоженци на „Галичка свадба 2017“ која ќе одржува овој викенд. Триесет и едногодишниот...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот