Tag: братство единство

Претставници на турската агенција „ТИКА“ во посета на Општина Охрид

Градоначалникот на општина Охрид, Јован Стојаноски оствари средба со Ајтекин Ајден, програмски координатор за Република Македонија на Tурската агенција за координација и соработка „ТИКА“.На...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот