Tag: Бритиш Петролеум

Нафтена криза во Англија: Затворени 400 бензински станици

Групацијата ЕГ, која работи со 367 станици за точење гориво под брендот „Бритиш Петролеум“, „Еко“ и „Тексако“, наметна ограничување од 30 фунти за полнење...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот