Tag: брокули

Научно објаснување – зошто децата не сакаат брокули?!

Неодамнешно истражување на австралиска научна агенција открива дека постои научно објаснување зошто децата не сакаат брокула. Тоа всушност се должи на бактериите во устата...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот