Tag: Брунхилда Помсел

Секретарката на Јозеф Гебелс е сеуште жива: „Не се каам за...

Брунхилда Помсел има 105 години и е последна преживеана личност од најтесниот круг на Рајхот.Таа беше секретарка на Јозеф Гебелс и сега по прв...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот