Tag: вардарска долина

АД ЕЛЕМ на конференција „Hydro Power Balkans 2017“ во Подгорица

Државните електростопанства на земјите од Балканот сметаат дека меѓународните финансиски институции, како што се Светската банка и Европската инвестициска банка, треба повеќе да ги...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот