Tag: Венсан Пејон

Француските левичари избираат претседателски кандидат

Денес, во првиот круг на внатрепартиските избори на Социјалистичките партии, француските левичари избираат кандидат којшто треба да биде доволно силен за да се соочи...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот