Tag: весна петрушевска

Напаѓачот на ќерката на Весна Петрушевска доби 12, 5 години затвор

„По едногодишна борба, емотивни страдања, правен процес денес имаме јас и Мина голема победа. 12 години и 6 месеци казна!Ова е приказна која охрабрува...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот