Tag: „Дајте музика“

Идолите на новата генерација „Дајте музика“ со спектакуларен концерт на 27...

Најпопуларното детско и тинејџерско шоу „Дајте музика“ ќе одржи голем спектакуларен концерт на 27-ми мај, на стадионот на АРМ во Скопје, во организација на...

Четворица македонски тинејџери ќе ја „спасуваат“ планетата Земја на детскиот Евросонг

„Ова е единственото место кое го нарекуваме дом и мора да сфатиме дека постапуваме погрешно“ – можеби звучи како заклучок од неодамнешната конференција за...

„Дајте музика“ со стари и нови македонски хитови за сите генерации

Триесетте продолженија на популарниот детски серијал „Дајте музика“, како и минатата сезона, изобилуваа со забава, дружење, перипетии, детски интриги, радости, разочарувања и разни негодувања....

„Бекутан“ и децата од „Дајте музика“ со божиќна порака за сите...

Дружењето, патувањата, гушкањето со другарите и со другарките, концертите, насмевките без маски, а, неверојатно но вистинито, дури и училиштето се дел од нештата кои...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот