Browsing: европратеници

Европскиот парламент се очекува во четврток да гласа за барањето на белгиските власти за укинување на имунитетот на европратениците Марк…

Министерот за надворешни работи на Северна Македонија, Бујар Османи, одржа дебата со европратениците од Комисијата за надворешни работи на Европскиот…

Известувачот за Северна Македонија во Европскиот Парламент, Илхан Ќучук, и други европратеници и испратија писмо на претседателката на Европската Комисија,…