Browsing: економија

Законските измени спроведени на иницијатива на ДПМНЕ и Мицкоски, преку кои трудот се распределува под Министерството за економија, овозможува супер…

На прв поглед, светската економија изгледа смирувачки отпорна.Америка доживеа процут иако трговската војна со Кина ескалираше.Германија ја издржа загубата на…

Стапката на сиромаштија во Аргентина достигна 57,4 отсто во јануари, што е највисоко ниво во последните 20 години, покажа истражувањето…