Tag: „жолти комбиња“

„Странски служби“ и „жолти комбиња“ во Македонија „украдена“ идеја на Груевски...

„Пред неколку месеци во УБК дојдоа претставници од компанијата „Реизон“ која што презентираше уред со којшто може да се снимаат 30 симултани разговори. Со...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот