Browsing: загадување

Како дел од министерскиот панел на тема: „Развивање заеднички пристап за управување со квалитетот на воздухот и ублажување на климатските…

Советниците од Социјалдемократскиот сојуз на Македонија во Советот на Град Скопје поднесоа иницијатива за свикување вонредна седница за загадувањето во…

Ветувањата на Данела Арсовска дека ќе се заложи за борба против загадувањето и заштита на животната средина сега се сведени…