Browsing: земјоделство

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, заедно со министерот за образование и наука, Јетон Шаќири, денеска учестуваа на…

Од хрватскиот пазар се повлекува напитокот „Јана витамин портокал хепи“ заради можно присуство на етилен-оксид, соопшти хрватското Министерство за здравство.…

Намалено производство, неизвесен транспорт, затворени граници, оневозможен пласман, отежнат увоз и извоз, слаб пристап до финансии, расипани овошки, зеленчук, градинарски…