Tag: „Кирил Лазаров 7“

Поради корона-пандемијата се откажува шестиот ракометен камп „Кирил Лазаров 7“

Шестиот интернационален ракометен камп „Кирил Лазаров 7“, кој требаше да се одржи оваа година од 19 јуни до 1 јули, се откажува.Причината е пандемијата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот