Tag: „Лице в лице“

Државните органи и министерствата ќе се претплатат на списанието „Лице в...

Неповратни средства во висина до 615.000 денари ќе се доделуваат за поддршка на претпријатија и граѓански организации со примарна дејност во областа на социјалното...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот