Tag: „Недоразбирање“

„Недоразбирање“ – премиера на Кумановскиот театар

Кумановскиот театар вечер од 20 часот премиерно ќе ја изведе претставата „Недоразбирање“ од Албер Ками, во режија на Драгана Таневска.Се работи за семејна драма...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот