Browsing: Пасоши

Дополнителниот заменик-министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев најавува дека нови 140 илјади обрасци за патни исправи пристигнуваат во земјава, а…

Министерството за надворешни работи соопшти дека воспоставувањето на базната станица за издавање патни исправи во Амбасадата на Република Северна Македонија…