Tag: „пеколен“ календар

Ракометарите и ракометарките порачуваат: Не си играјте со здравјето на играчите!

„Не си играјте со играчите! Ние не сме месо“ – Бунт на ракометот против „пеколниот” календар на кој се спротивставуваат најдобрите играчи на планетата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот