Browsing: продажба

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи во техниката Влада Митко Бојмацалиев ги повика пратениците во Собранието да го изгласаат Законот…

Виршли, сокчиња за деца, суви смокви, сладоледи, ѓумбир во прав, путер, минерална вода со додатоци и адитиви за пекарската индустрија,…

Приходи од продажби Според единечниот биланс на успех, во периодот јануари – декември 2022 година продажбите достигнуваат 10.538.230.192 денари, што…