Tag: „Прослава на животот на Горан Стефановски“

Прослава на животот на Горан Стефановски

Во чест на Горан Стефановски, денеска напладне, на денот на неговото раѓање, во паркчето спроти Наџак / Идадија во Дебар Маало ќе биде засадено...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот