Browsing: СЈО

– Јавното обвинителство на Република Северна Македонија, продолжува да постапува по предметите преземени од поранешното Специјалното јавно обвинителство (СЈО), но…

По информации објавени од некои медиуми, Уставниот суд информира дека нема оформено предмети за оценување на уставноста и законитоста на…

Вториот сведок на денешното рочиште за случајот „Рекет“, бизнисменот Зоранчо Митровски, нагласи дека бил запрепастен кога во медиумите слушнал оти…

„Во Кривичниот суд на денешното рочиште за случајот „Рекет” сведочеше адвокатот Сашко Бошков, кој рече дека првообвинетиот Бојан Јовановски –…