Tag: хонда с2000

Најбрза на светот Хонда С2000

Иако со години веќе не се продава, Хонда С2000 е, и во денешни рамки, еден од најпосакуваните брзи автомобили на светот.Како и не би...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот