Tag: хоризонтална сигнализација

Обележување на хоризонтална сигнализација во Крива Паланка

Во Крива Паланка во тек е обележување на хоризонтална сигнализацијa согласно основниот сообраќаен проект за режим на сообраќај на главната улица „Св. Јоаким Осоговски“.„Акактивностите отпочнаа...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот