Tag: хормон

Времето во кое се будите во текот на ноќта, покажува од...

Влијанието на одреден период од денот на човековиот организам е прашање кое се повеќе ја окупира јавноста на светските медицински експерти, а системот на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот