Tag: хотелиери

Хотелиерите и угостителите ги очекуваат новите протоколи за работата

Комисијата за заразни болести денеска се очекува да предложи нови протоколи за работата на хотелиерите и угостителите. Рестораните, не до крајот на годинава, туку...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот