Tag: Хрватската централна банка

Директните странски инвестиции во Хрватска во 2016 изнесувале 1, 7 милијарди...

Според податоците на Хрватската централна банка директните странски инвестиции во земјата во текот на минатата година изнесувале 1,706 милијарди  евра или за 1, 5...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот