Tag: Хрватска. БиХ

Отворање на изложбата „Ана Франк – Историја за денес“

Патувачката изложба „Ана Франк – Историја за денес“, кој е збир од триесет и девет изложбени панели кои носат бројни детали од животот на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот