Tag: хронично

Се враќаат на работа родителите на деца до шест години хронично...

Од денеска се враќаат на работа родителите на децата до шест години, лицата кои користат продолжено породилно отсуство и дел од хронично болните лица....

Филипче: Хронично болните до 23 септември треба да добијат потврда од...

– Министерот за здравство Венко Филипче денеска се сретна со претставниците на здруженијата на пациенти кои ги изнесоа своите предлози за доследно спроведување на...

Хронично болните се враќаат на работа по предлог на Комисијата за...

Враќање на работа на хронично болните лица, освен за оние кои имаат извештај од специјалист за егзацербација на болеста, предложи изутрината Комисијата за заразни...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот