Tag: хуманитарана

Хуманитарен базар во Гевгелија

Здружението „Православна жена“ од Гевгелија беше организатор на третиот хуманитарен базар „Свети Никола дарува, свети Никола подарува“ кој се одржа во дворот на црквата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот