Tag: хуманитарна организација

Хуманитарна организација: Гладот најмногу ги погаѓа жените и девојчињата – јадат...

Милиони луѓе се на раб на глад во четири држави поради економските последици од Ковид-19, а меѓу нив најпогодени ќе бидат жените и девојчињата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот