Tag: Хунзи

За здравје и долговечност јадете кајсии

 Виталните стогодишници од пакистанската долина Хунза се добар пример на делувањето на природната медицина. Тајната на нивната долговечноѕт се крие во   кајсијата. Здравствените...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот