Tag: царинска управа

МНР: Царинската управа одговори за случајот со книгите од Бугарија и...

Министерството за надворешни работи денеска соопшти дека дипломатската коресподенција со официјална Софија се одвива редовно и без никакви препреки.Бугарската Амбасада во Скопје испратила протестна...

Потпишан протокол кој ќе овозможи побрз проток на стока на граничните...

Директорите на Царинската Управа и на Бирото за јавна безбедност, Ѓоко Танасоски и Лазо Велковски, во присуство на министерот за земјоделство, водостопанство и шумарство,...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот