Tag: цвекла

Како да го исчистите црниот дроб

Црниот дроб е „најактивен“ орган во човечкиот организам. Одговорен е за варењето и снабдувањето на крвта со нутриенти, за разградување на масти и неутрализирање...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот