Tag: Цветанка Ласкова

Социјалдемократките маршираа под слоганот „Еднакви! Можеме!“

„Еднакви! Можеме!“ е слоганот на традиционалниот марш што се одржа денеска по повод Меѓународниот ден на жената, во организација на Форумот на жени на...

ВМРО-ДПМНЕ: 33 од 57 советници на Заев седат дома и земаат...

Додека 460 илјади граѓани во Македонија живеат во сиромаштија, Заев повторно вработува нов советник во владата, а за иронијата да биде поголема тој ќе...

Осмомартовски марш на жените од СДСМ

Под мотото „За рамноправност - за живот во Гевгелија“, Форумот на жени на СДСМ го организираше традиционалниот марш во чест на 8 Март.Маршот се организира...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот