Tag: целзиусови

Само во Дојран над нулата

Тепмератури под нулата денеска се измерени речиси во целата држава, освен во Дојран каде беа измерени 2 степени целзиусови.Најниска утринска температура е регистрирана во...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот