Tag: центртален регистер

Централниот регистар домаќин на светски бизнис-регистри од над 60 држави

Над 160 претставници на корпоративни деловни регистри од над 60 држави од денеска присуствуваат на 16. годишна конференција на Форумот за корпоративни регистри што...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот