Tag: циркус

Бегство од циркус: Камили прошетаа по центарот на Мадрид

Осум камили и лама побегнаа од циркус и шетаа утринава по улиците на главниот град на Шпанија, Мадрид. Претставник на циркусот „Куирос“ обвини група...

Германски циркус ги замени животните со холограми

Германскиот „Циркус Ронкали“ е првиот циркус во светот кој ги замени животните со холограми, што и не е никако помалку спектакуларно.Овој циркус постои со...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот