Tag: цистење

Акција за чистење и средување на Клинички Центар

Во соработка со јавните претпријатија на Град Скопје, Комунална Хигиена, Паркови и Зеленило и Улици и Патишта, денеска спроведовме голема акција за чистење и...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот