Tag: црвена река

„Црвената Река“ во Перу

Во Перу, близу градот Куско се наоѓа реката Пукамају, попозната како „Црвена Река“.Таа може да се види само во дождливи периоди, кога насобраната вода...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот